Skal vi linke?

Har du en haveside, og er du interesseret i at få en link til den fra gourmethavens linksamling? Er du interesseret linke til gourmethaven.dk på din egen hjemmeside? Hvis ja, så læs videre.

Du behøver ikke at have en stor eller flot hjemmeside. Det vigtigste er, at du har noget relevant, du gerne vil dele med andre haveinteresserede. Det kan være konkret information, billeder af planter og haveindretning, eller små historier, der kan være med til at give glæde og inspiration.

Sådan linker du til gourmethaven
Hvis du har lyst til at linke til gourmethaven, er du velkommen til det. Du kan f.eks. gøre det på denne måde:

<a href="http://www.gourmethaven.dk/">Gourmethaven - økologisk køkkenhave<\a>

Forslag til beskrivelse af gourmethaven:

Gourmethaven - økologisk køkkenhave

Gourmethaven er en spændende hjemmeside om en økologisk køkkenhave med alverdens spiselige vækster. Der er artikler om og billeder af mange sjældne og almindelige grønsager dyrket i have og drivhus. Desuden information om frøavl og om at bevare gamle sorter.

Hvis du har bannerlinks, kan du benytte ét af disse bannere:

Gourmethavens banner

Gourmethavens banner

Gourmethavens banner

Gourmethavens banner

Vær opmærksom på, at det kan være uhensigtsmæssigt at linke til undersider, såkaldte deep links, uden aftale. Det kan resultere i døde links, hvis og når strukturen på webstedet ændres.

Det er ikke tilladt at linke til sider eller billeder, således at indholdet på gourmethaven.dk fremstår som indhold på et andet websted, f.eks som dele af dokumenter eller frames.

Er du i tvivl? Send besked til webmaster.

Regler for optagelse

Det er gratis at få sit link på gourmethavens linksamling.

Denne linkguide er beregnet som en hjælp til den haveinteresserede, der ønsker at finde vej til havesider, der indeholder konkret information eller andet, der kan være med til at øge haveglæden.

Gourmethaven er i sit udgangspunkt en økologisk have, hvorfor links til websteder, der går ind for havebrug uden anvendelse af gift og kunstgødning, opfattes som mere relevante at optage i linkoversigten.

Gourmethaven har ingen forpligtigelser til at optage links, og behøver ikke at begrunde en eventuel afvisning. Endvidere har gourmethaven ret til at fjerne en link uden forudgående varsel eller begrundelse.

Gourmethaven forbeholder sig ret til at rette i beskrivelsen af de foreslåede links.

Links til steder med anstødeligt indhold eller steder uden reelt indhold har ingen chance for optagelse i linksamlingen.

Du kan foreslå en link ved at klikke på "Foreslå eller ret link" i menuen til venstre eller herunder.

Læs eventuelt også:

Foreslå eller ret link
Frøfirmaer
Spørgsmål og svar

Frøstand fra gulerod

Koreafyr, Pinus koraiensis

Chili Chocolate Cherry

Oka, Oxalis tuberosa

'
 

© Copyright 2006-2007, Gourmethaven. Oprettet: 4. August 2006. Senest revideret: 18. Juli 2007.

9 online
free counters