Spørgsmål og svar

Spørgsmål: Der er en link i linksamlingen, der ikke virker mere. Kan jeg gøre noget?

Svar: Det vil være en stor hjælp, hvis du vil give et praj, så fejlen kan blive rettet. Du kan se her, hvordan du gør det: Fejlmelding af link.


Spørgsmål: Jeg foreslog et link til min hjemmeside i går. Hvorfor kan jeg ikke se den på listen?

Svar: En link kommer først på linksamlingen, når den er blevet godkendt. Som regel bliver foreslag til nye links gennemgået en gang eller to om ugen, så indtil det er sket, kan linken til din hjemmeside ikke ses i linksamlingen.


Spørgsmål: For at foreslå en link skal man oplyse sin mailadresse. Hvorfor det, og risikerer jeg nu at få spam i læssevis?

Svar: Du skal oplyse din mailadresse for at webmaster kan komme i kontakt med dig, hvis der er tvivl om noget af det, du har indtastet. Hvis der oplyses ugyldig mailadresse, bliver linken ikke optaget. Der bliver ikke sendt spam eller andre uopfordrede mails herfra - kun eventuelle mails, der vedrører optagelsen af linken eller din hjemmeside. Mailadressen kan ikke ses i linksamlingen, og den udleveres ikke til andre.


Spørgsmål: Jeg har foreslået links til nogle af mine undersider. Kan de ikke komme med på listen?

Svar: Som hovedregel optages kun én link til en hjemmeside. Hvis der foreslås flere links til samme hjemmeside, sorteres de automatisk fra.


Spørgsmål: Jeg har lige siddet og klikket en masse gange på linket til min webside, men kliktælleren tæller ikke op mere. Er det ikke snyd?

Svar: Det kan da godt være, du synes, det er snyd, men det er faktisk meningen, at det skal virke på den måde. Hvis én bruger klikker flere gange på en link i løbet af kort tid, er det kun det første klik, der tæller med.


Spørgsmål: Nu har jeg foreslået min site flere gange i løbet af den sidste måned. Hvorfor kommer den ikke med?

Svar: Der optages kun links til haverelaterede sider. Derfor kan din hjemmeside ikke komme med i denne linksamling.


Spørgsmål: Skal en webside være skrevet på dansk for at komme med i listen.?

Svar: Der optages links til sider, der er skrevet i ét af de skandinaviske sprog samt engelsk, tysk og fransk, hvis indholdet skønnes at være relevant.


Spørgsmål: Jeg kan ikke rigtig finde en kategori, der passer til min hjemmeside. Hvad skal gør jeg så?

Svar: Du er velkommen til at foreslå en ny kategori. Det kan du f.eks. gøre i beskedfeltet på link-foreslags formularen.


Spørgsmål: Jeg har en hjemmeside, men jeg har ikke en linkside endnu. Kan jeg godt få en link i linksamlinken alligevel?

Svar: Vi vil naturligvis helst have en link den anden vej også, men det er ingen betingelse, hvis indholdet skønnes relevant.


Læs eventuelt også:

Havelinks
Skal vi linke?
Foreslå eller ret link
Fejlmelding af link

'
 

© Copyright , Gourmethaven.

7 online
free counters