Forside
Grøntsager
Agurk, melon mm.
Anu, Mashua
Asparges
Batat, sød kartoffel
Chili og peberfrugt
Fladbælg, Lathyrus
Frugt eller grønsag
Gulerødder
Gurkemeje
Helianti
Ingefær
Jordnød
Jordskok
Kardon
Kinaskok, knoldgaltetand
Løg, hvidløg mm.
Oka
Peberrod
Rødbeder i massevis
Salatskålen
Spinatranke
Taro
Tomater
Yacon
Ært
Frugt
Agurk, melon mm.
Almindelig jujube, brystbærtræ
Ananas
Chili og peberfrugt
Frugt eller grønsag
Guldbær
Jordbærhindbær
Passionsfrugt
Tomater
Frøhjørnet
Frøsamler vejledninger
Frøenes holdbarhed
Frøfirmaer
Frøkursus Kullerup 2008
Frøposesamling
Frørensningskursus 2006
Frøsamler nyhedsbrev
Frøsamler sommertur 2024
Frøsamler årsmøde 2003
Frøsamler årsmøde 2004
Frøsamler årsmøde 2005
Frøsamler årsmøde 2006
Frøsamler årsmøde 2007
Frøsamler årsmøde 2008
Frøsamlernes frøkursus 2005
Græsrodsgenbank kursus
Gulerødder på Ærø
Hurtig frøkuvert
Litteraturliste
Overtonesang og frøhvile
Rød måne og frøsnapperne
Selvlukkende frøpose
Spireprøver
Tom Wagner workshop
Dagens grønt
Årets gang
Årets gang
Årets gang arkiv
Blandet
Blandede haveemner
Bobleplast i drivhuset
Capsicum bestemmelse
Er jorden bekvem
Forsøg med så-folie
Frøenes holdbarhed
Frøtapet
Haveordbog
Hjemmelavet insektsæbe
Lagring af grønsager
Lav en jordkule
Litteraturliste
Skriv på potter og planteskilte
Sneglebekæmpelse
Spiretemperatur
Vejrudsigten
Baghaven
Sopopgang og solnedgang
Presseomtale
Huset i træet
Billeder - Cykel/campingture
Billeder - Frøsamler
Billeder - Familie
Billeder - Andet
Kæpheste
Om os
Om os
Ophavsret
Skriv til os
Links
RSS
Frøposer
Frøposesamling
Havesalat, pluksalat
Amerikansk pluksalat
Amerikansk pluksalat
Australischer gelber
Bijou
Black Seeded Simpson
Brunia
Deer Tongue
Feuille de chene blonde
Krauser gelber
Lollo
Lollo Rossa
Lollo Rossa
Lollo Rossa
Merveille des quatre saisons
Merveille des quatre saisons
Merveille des quatre saisons
Merveille des quatre saisons
Red Salad Bowl
Red Salad Bowl
Rød Revolution
Salad Bowl
Salad Bowl
Havesalat, pluksalat, Amerikansk pluksalat
Havesalat, pluksalat
Amerikansk pluksalat
Videnskabeligt navn:
Lactuca sativa
L. var.
crispa
Spiretemperatur:
bedst: 10-20 °C, min: 1 °C, max: 25 °C
Spiretid:
4 døgn
Forventet frø-holdbarhed:
4-5 år
Frøfirma:
Dæhnfeldt
Sidste salgsår:
1999
© Copyright, Gourmethaven.
11 online