Aske, Toke og Freja på skovtur med ski på

Sne - det rejser vi da efter

Sne har vi ikke haft meget af i år. Så er det da godt, at vi kan finde ud af at tage en lille tur nordpå. For det er nu altså herligt at mærke og høre frostsneen knirke under støvlerne.

Endnu en gang har vi haft en herlig skiferie i Idre Fjäll. Vi var heldige at få en hytte, der var placeret, så vi kunne stå på ski helt hjem til indkørslen. Vi skulle bare have en lille tur gennem et stykke med skov og ujævnt terræn, men det var intet problem nu, for der var masser af sne, og vi er efterhånden blevet skrappe nok til at klare den slags uden skrammer.

Hvis du er nysgerrig, kan du se en lille billedserie fra skiferien i Idre Fjäll.

Det ville nu have været dejligt med lidt rigtig vinter herhjemme også istedet for denne grå, kedelige vinter, der har resulteret i en fedtet, mudret have. Lige nu er det godtnok svært at røre ved noget som helst derude uden at blive smurt ind i pludder til albuerne.

Nå, men helt tosset var det nu ikke i weekenden, hvor der var høj himmel, klar sol og nattefrost. For første gang i år kom havelysten rigtig op til overfladen - altså på det praktiske plan. Det foregik i drivhuset, hvor varmekassen blev gjort klar. Nu er det nemlig ved at være tid til at få sået peberfrugt og chili. Og om få uger står tomaterne for tur.

Det er nu ikke fordi der ikke har været andre haveaktiviteter i år, men det har mest været skrivebordsarbejde og lænestolsarbejde. Sådan noget med at sidde og savle over farvestrålende frøkataloger og drømme om, hvad der skal gro i haven og drivhusene i år.

Meget er da også allerede bestilt og leveret. Nu skal vi bare vente på det rigtige tidspunkt....

Læs eventuelt også:

Varmekasse

Varmekassen
Varmekassen står klar i drivhuset nu.

'
 

© Copyright 2008, Gourmethaven. Oprettet: 18. Februar 2008.

6 online
free counters